Els serveis que oferim

Tenim cura de la teva mascota

Atenció integral
icono vacunación clinica veterinaria sant celoni

Vacunació

Vacunar a les nostres mascotes és la forma més segura de protegir-les de malalties que en mots casos poden ser mortals, com el parvovirus,el moquillo,la ràbia o be les immunodeficiències en gats o la leishmaniosis en gossos.

Amb un bon calendari de vacunació en cadells, i amb els recordatoris anuals quan els animals son adults podem estar molt mes tranquils de conviure amb les nostres mascotes.

La medicina preventiva comença des de la base, una bona alimentació, una desparasitacio periòdica, i un bon calendari de vacunació que permet tenir uns animals mes sans i amb menys problemes de salut .

icono cirugia clinica veterinaria sant celoni

Cirurgia general

La cirurgia és la part on no podem escatimar esforços ni recursos, ja que fins i tot els actes quirúrgics mes rutinaris demanen tota la atenció. Es per això que cada cirurgia es única i important `per senzilla que pugui semblar.

Ens ocupem, també de les cirurgies generals, tal com masses tumorals de diferent localització, cirurgia de l’aparell urinari, digestiu etc.

Destaquem especialment la esterilització de gats i sobretot de gates amb un abordatge lateral i mínima incisió que permet una recuperació molt mes rapida. Dediquem a cada cirurgia la atenció que es mereix.

icono higiene bucal clinica veterniaria sant celoni

Higiene bucal

La higiene bucal en gossos i també en gats és una practica habitual i necessària per la higiene i la salut de les mascotes.

La malaltia periodontal es una de les patologies mes freqüents en gossos així com els processos gingivals (gingivitis o gingivo-estomatitis ) ho son en gats.

Aquestes afeccions, més enllà de donar l'aspecte d'una "boca bruta" i un evident mal alè, produeixen dolor crònic a l'animal i també poden causar malalties cardíaques i vavulars a causa del pas de bacteris de la boca al torrent sanguini que acaben a les vàlvules del cor.

A la nostra clínica comptem amb un equip d'higiene bucal per ultrasons d’última generació que elimina la placa dental. Després de la higiene, apliquem un tractament per a la desinflamació de les genives.

icono complementos y comida clinica veterniaria sant celoni

Nutrició i complements

Comptem amb una àmplia gamma de pinsos i menjars humits adaptats a l'edat, pes, raça o necessitats específiques de salut de les vostres mascotes.

També oferim tot allò que pot necessitar la vostra mascota: collars, corretges, raspalls i pintes, xampús, menjadores, transportins homologats per viatjar sense problemes.

icono vacunación clinica veterinaria sant celoni

Analítiques i laboratori

Les analítiques ens ajuden a detectar processos infecciosos com la leishmaniosi en gossos o bé les immunodeficiències en gats amb una senzilla presa de mostra.

Els estudis de femtes o coprològics ens permeten tenir control de les parasitosis importants per la salut de la nostra mascota i de la nostra família.

icono diagnóstico por imagen clinica veterniaria sant celoni

Diagnòstic per l'imatge

Som molt conscients que el diagnòstic per imatge es molt important i necessari pel diagnòstic de moltes patologies.

Disposem de servei de radiologia digitalitzada i ecografia (aquesta ultima concertada)

gos i gat al sofa tapats amb una manta

Qualitat a un preu just.

La nostra vocació és la de tenir cura tan dels gossos com dels gats. Promovem un ambient sense preocupacions on els animals estiguin relaxats i tranquils.

Qui som?

Empresa familiar

Dirigida per dues germanes veterinàries, la Dolors i la Rosa. Treballem constantment per a continuar la nostra formació amb la finalitat de donar-vos el millor servei i proporcionar l’atenció veterinària més recent i de la més alta qualitat.