Qui som?

La nostre història

A la clínica veterinària, el teu animal és el més important.

Clínica veterinària Sant Celoni és una empresa familiar dirigida per dues germanes veterinàries, la Dolors i la Rosa. Som una Clínica veterinària petita i propera a la gent: Som autònomes i no depenem de cap cadena, és per això que podem prescriure lliurement els productes de qualitat més adequats per a cada cas i pacient. A la Clínica Veterinària Sant Celoni treballem plegats per la salut de la teva mascota.

Les veterinaries de la clínica veterinaria sant celoni

Un servei proper, una clínica familiar

l'Equip veterinari

 

Rosa Ribas Sanmarti (col 650)

Llicenciada en veterinària per la universitat de Saragossa l’any 1981

Sóc especialista a l’anestèsia, oftalmologia i dermatologia.

Fa més de quaranta anys que em dedico a la medicina d’animals domèstics i compto amb una dilatada experiència.

 

 

 

Dolors Ribas Sanmarti

Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1993.

Les meves especialitats són la medicina interna, oncologia, cirurgia i medicina felina.

Treballo a la Clínica des de la seva fundació, junt amb la Rosa.

He tingut la sort de fer allò que més m’agrada la meva professió “tenir cura dels animals i treballar per la seva salut”.

gos i gat al sofa tapats amb una manta

Qualitat a un preu just

La nostra vocació és la de tenir cura tan dels gossos com dels gats. Promovem un ambient sense preocupacions on els animals estiguin relaxats i tranquils.

Qui som?

Empresa familiar

Dirigida per dues germanes veterinàries, la Dolors i la Rosa. Treballem constantment per a continuar la nostra formació amb la finalitat de donar-vos el millor servei i proporcionar l’atenció veterinària més recent i de la més alta qualitat.

Els nostres valors

Perquè som diferents

Vissió

Establir la nostra experiència en el maneig de mascotes, perquè pugui administrar, educar i assegurar-se el bon estat de salut de les mascotes. Promoure una imatge de clínica veterinària eficient, adequada, i sostenible.

Missió

Administrar els tractaments veterinaris propis de la clínica veterinària, tenint en compte el pressupost, atenent els requeriments pel client i valorant la idoneïtat del tractament proposat, segons l'estat orgànic i patològic present del animal

valors

Educar al client pel que fa a la importància de la bona gestió de la seva mascota i estar sempre actualitzat pel que fa als tractaments i procediments veterinaris per garantir la millor atenció a les mascotes.