Nutrició i complements veterinaris

Nutrició i complements per a mascotes sanes, fortes i felices

La salut, el desenvolupament òptim i el benestar de les teves mascotes comencen amb una bona alimentació, per tant és natural que desitgis donar-li el millor.

A Clínica veterinària Sant Celoni ho entenem a la perfecció perquè compartim amb tu l’amor pels nostres companys més fidels, per això posem a la teva disposició una àmplia gamma de pinsos i menjars ideals per nodrir adequadament a gossos i gats en qualsevol etapa de la seva vida. Igualment t’oferim articles i complements per a consentir-com es mereixen.

Gos menjant pinso

Botiga de menjar per a mascotes a Sant Celoni

La millor alimentació per la teva mascota la tenim a Clínica veterinària Sant Celoni. Més de quaranta anys d’experiència brindant atenció veterinària a milers de pacients ens han servit per a comprendre que cada animal de companyia és especial i que pot requerir dietes i cures molt particulars.

En aquest sentit, et garantim que cada pinso, menjar humit, snaks, llaminadures, i complements es caracteritzen per ser:

Productes seleccionats per especialistes

Cada producte que t’oferim passa per un rigorós procés de selecció. Els nostres especialistes i metges veterinaris s’asseguren que compleixin amb la normativa sanitària, estàndards de qualitat insuperables i sobretot que serveixin per garantir les exigències nutricionals per etapes (cadells, adults o geriàtrics).

Tot això, sense descuidar el sabor i la textura perquè el moment del menjar sigui el més esperat per la teva mascota.

Els millors a preus

Així és! Et garantim els preus més competitius de mercat en la major varietat de pinsos, menjars i complements per a gats i gossos que podràs trobar.

El nostre compromís és amb el benestar de la teva mascota

Som una empresa totalment autònoma. És a dir que no tenim compromisos comercials amb cap marca i, per tant, cada vegada que posem un producte a les teves mans ho fem seguint criteris estrictament professionals, pensats en el benestar i la salut dels teus animals de companyia.

Proporcionem assessoria

Si vols tenir tota la seguretat que la teva decisió de compra és la més adequada, els nostres veterinaris estan disposats a proporcionar l’assessoria més completa. Ells avaluen el perfil de la teva mascota, les seves necessitats nutricionals d’acord amb l’edat i la mida i els seus nivells d’activitat física o predisposició per patir malalties; en funció d’això, et proporcionen un pla a mida per mantenir-lo sa i feliç.

És important la nutrició i dietes per a gats?

Proporcionar una dieta equilibrada per a gats els garanteix una vida sana i feliç. Aquests petits felins tenen requeriments especials, ja que per ser animals essencialment carnívors necessiten d’una alimentació que inclogui carns.

Per això, els pinsos i menjar per gat que posem a la teva disposició compten amb els nutrients elementals presents en la carn, entre ells la taurina, l’àcid araquidònic i vitamina A que els ajuda a tenir cura de la salut de cor, la vista, la pell i el pelatge.

Igualment, els nostres productes estan adaptats a les característiques específiques del teu gat. Pots escollir d’acord a la raça o a la mida, sent el criteri més comú de selecció d’acord a l’edat:

Aliments per a gats cadells

Els nostres pinsos i menjar per a gats cadells són tous, amb una composició pensada en satisfer el seu paladar i estimular un creixement saludable.

Aliments per a gats adults

Per a l'alimentació de gats adults oferim aliment sec i humit, per tal de satisfer la demanda d'alimentació mixta recomanada per a ells. Llaunes, bossetes, terrines i snacks amb sabors i textures variats serveixen afavorir la seva dieta, evitant que desenvolupin fixacions.

Nutrició i dietes per a gossos

Proporcionar una dieta equilibrada per a gats els garanteix una vida sana i feliç. Aquests petits felins tenen requeriments especials, ja que per ser animals essencialment carnívors necessiten d’una alimentació que inclogui carns.

Per això, els pinsos i menjar per gat que posem a la teva disposició compten amb els nutrients elementals presents en la carn, entre ells la taurina, l’àcid araquidònic i vitamina A que els ajuda a tenir cura de la salut de cor, la vista, la pell i el pelatge.

Igualment, els nostres productes estan adaptats a les característiques específiques del teu gat. Pots escollir d’acord amb la raça o a la mida, sent el criteri més comú de selecció d’acord amb l’edat:

Aliments per a cadells

A la nostra Clínica veterinària Sant Celoni trobes el menjar ideal per a cadells, amb els millors sabors, les textures ideals i tots els ingredients (en les adequades proporcions) que necessita per a la seva feliç i correcte creixement: proteïnes, carbohidrats, fibra, lípids o greixos, vitamines i minerals, antioxidants.

Aliments per a gossos adults

Per a gossos adults oferim menjars tous, pinsos i complements ideals per complementar textures i sabors que facin del moment de l'alimentació un moment sa i divertit.

Són importants les dietes de prescripció veterinària?

Quan les mascotes envelleixen o emmalalteixen, els especialistes solen recomanar dietes de prescripció veterinària que compten amb una composició de nutrients específica, a fi de contribuir a la recuperació de l’pacient.

A la nostra botiga pots trobar tots els productes que requereixis per complir amb aquest tipus de dietes. Comptem amb pinsos, menjars toves i complements que ajuden a detenir i contrarestar el deteriorament de l’organisme de les nostres mascotes.

Tot i que aquests productes no contenen fàrmacs, serveixen de forma eficaç com a complement de tractaments mèdics veterinaris. Fins i tot, ocasionalment poden convertir-se en eix central de la sanació del teu gos o gat.

Exposicio nutricio a clínica veterinaria sant celoni
Exposició de complements a clínica veterinaria sant celoni

Complements i articles per a mascotes

Comptem amb els articles i complementis més funcionals i agradables perquè cuidis a la teva mascota, al mateix temps que la consents i la fas feliç.

Collarets, cadenes, plaques i plats de menjar personalitzats són només alguns dels articles per a gossos i per gats que posem a la teva disposició. Igualment podràs trobar:

  • Articles de joguines, entreteniment i activitat física: sorra, encenalls, safates, pilotes, peluixos.
  • Productes per al descans: matalassos, llits, bressols, casetes per a gossos.
  • Roba de passeig: en diferents colors, dissenys i mides
  • Articles cosmètics per a la neteja i higiene: xampú, sabons comuns i antiparasitaris, raspalls de dents especials, dentifricis i molt més.

 

Explica’ns, què necessites? Si t’interessa conèixer els productes que tenim disponibles pots preguntar via telefònica o mitjançant el nostre formulari en línia i amb gust t’atendrem.