Cirurgia general veterinaria

Cures de primera per a la salut de la teva mascota

A la Clínica Veterinària Sant Celoni treballem al costat dels nostres clients per la salut i benestar de la seva mascota. Som una empresa familiar, l’objectiu primordial de la qual és la cura del teu animal a través d’un servei pròxim i personalitzat, utilitzant productes de qualitat i oferint el millor preu per als nostres clients. Som autònomes i no depenem de cap cadena per tal raó som lliures de receptar els millors medicaments i inputs per al benestar animal.

Els nostres serveis d’atenció veterinària integral per a gossos i gats van des de cirurgia general veterinària, vacunació, analítiques i laboratori, higiene bucal, diagnòstic per imatge fins a nutrició i complements. Sempre emmarcats per una alta qualitat assistencial, eficiència i responsabilitat.
Gos operat a clínica veterinaria sant celoni

Cirurgia general veterinària especialitzada i de qualitat

En la nostra clínica ens especialitzem en cirurgies veterinàries en general per a gossos, gats, entre altres animals domèstics. Optem per les tècniques quirúrgiques menys invasives per a cada cas, a més dels protocols d’anestèsia més segurs i moderns, sense contar que disposem dels fils de sutura més avançats.

Coneguem com la passió que tenim per cuidar dels animals es veu reflectida en l’èxit de cada procediment quirúrgic que duem a terme:

Cirurgia d'excel·lència a Sant Celoni, som referència nacional

Dues veterinàries fent cirurgies amb la preparació i professionalisme que es necessita per a dur a terme una cirurgia reeixida. La teva mascota està en bones mans, amb metges amb una llarga experiència en cirurgia general que reuneixen diversos mètodes quirúrgics per al benestar animal.

Els nostres procediments quirúrgics són reconeguts en l’àmbit nacional, estem en constant formació per a estar a l’última dels avanços en la medicina veterinària. Segueixen els principis bàsics de cirurgia general veterinària i van més enllà, innovant i oferint noves tècniques als seus pacients.

Última tecnologia en material quirúrgic i equip mèdic

Perquè sabem que perquè un tractament sigui professional necessitem un equipament instrumental de cirurgia general veterinària de primera, disposem de material quirúrgic i equip mèdic d’elevada qualitat, assegurances i d’avantguarda.
Tenim els materials quirúrgics des de gases, catèter, bisturí elèctric, microscopi electrònic, ventilador, generador d’oxigen fins a bomba d’infusió, que estan fabricats per les millors marques del mercat. No escatimem a oferir el millor als nostres clients per a garantir la correcta intervenció i recuperació de la seva mascota.

Oferim un servei amb els més moderns equips, per exemple, el nostre sistema de monitoratge ens permet conèixer les constants vitals de l’animal durant tota l’operació i després en l’etapa de recuperació.

El millor equipament anestèsic

A la Clínica Veterinària Sant Celoni comptem amb els professionals i l’equipament anestèsic clau durant la intervenció quirúrgica. Tenim l’anestèsia multimodal que vaig poder ser aplicada per via intravenosa o per inhalació i que ofereix major seguretat, perquè se subministra en dosis baixes i així s’eviten efectes adversos en la teva mascota.

Cada pacient rep un tractament específic per al dolor, per això comptem amb procediments correctes d’anestesiologia que apliquen les dosis segons el tipus i grandària de l’animal, a fi de fer que el seu postquirúrgic i recuperació sigui el menys indolor possible.

Un òptim sistema de filtració d'aire

També comptem amb un òptim sistema de filtració d’aire que elimina els microorganismes presents en l’ambient. Les nostres sales d’operacions queden tan netes com les d’humans. Mai presentarem una contaminació creuada i això li aporta múltiples beneficis a la recuperació de la teva mascota.

Procés per a realitzar cirurgies generals veterinàries

La salut i el benestar de cada pacient és la nostra principal preocupació. És per això que sempre realitzem avaluacions exhaustives prèvies a la recerca d’alternatives perquè la cirurgia no sigui sempre la primera opció, tret que es tracti d’emergència, accident o una situació de vida o mort.

No obstant això, quan la cirurgia general veterinària és l’única opció per a curar als nostres pacients, treballem en conjunt un equip de professionals, programem i estudiem a cada animal analitzant la seva edat, raça i estat de salut. Tot això sota un procediment rigorós per a evitar riscos.

En la Clínica Veterinària Sant Celoni realitzem els següents passos abans, durant i després d’una cirurgia veterinària programada:

Revisió mèdica preoperatòria

El primer pas abans de realitzar una cirurgia veterinària és l'exploració física general i els exàmens de sang. Si el pacient és d'avançada edat, també efectuem radiografies perquè són de major risc.

Subministrament d'anestèsia

L'anestèsia la subministrem per via intravenosa o per inhalació, després monitorem durant tota l'operació els nivells de pressió arterial, freqüència respiratòria i cardíaca, nivell d'oxigen i temperatura del cos.

Protocols analgèsics estrictes

Després, per a controlar el dolor del pacient, duem a terme protocols analgèsics estrictes de manera individualitzada i en funció de la mena de cirurgia. S'estableixen mesures durant l'intraoperatori i també en els dies següents a la intervenció.

Cura postoperatòria en un ambient tranquil

L'últim pas és la cura postoperatòria. Després de la cirurgia el pacient és traslladat a la zona d'hospitalització, allí gaudirà d'un ambient tranquil i relaxat per a evitar episodis d'hipersensibilitat als estímuls lumínics i sonors. D'altra banda, el personal auxiliar estarà monitorant al pacient en tot moment fins que sigui l'hora que torni a casa, sa i amb molts anys de vida al davant.

Empresa familiar amb més de 40 anys d'experiència

Som una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en els quals els nostres clients sempre s’han sentit satisfets amb el nostre treball. Això es deu al fet que comptem amb un equip de professionals, liderats per les germanes veterinàries, Dolors i Rosa, que posseeix una gran vocació per cuidar de les teves belles mascotes, siguin gossos, gats o altres animals.

A més, els nostres espais compten amb tot el necessari perquè les teves mascotes se sentin còmodes i relaxades, propiciant una experiència mèdica tranquil·la i sense sobresalts.
Quirofan de la clínica veterinaria sant celoni