Analítiques i laboratori

Analítiques i laboratori

A la Clínica Veterinària Sant Celoni la salut de les teves mascotes és la nostra principal preocupació, gràcies a més de 40 anys d’experiència en el sector veterinari, oferim la més alta qualitat de serveis a milers de clients de tot el país, que ens han triat i confiat en els nostres professionals.

Vam demostrar l’amor per les mascotes amb el nostre ampli catàleg de serveis, l’equip professional altament capacitat ofereix una atenció integral, vam realitzar cirurgies generals, higiene bucal per evitar malalties i t’assessorem en el control de la vacunació del teu gos o gat. A més, de les analítiques i laboratori per conèixer a detall com està l’animal i diagnosticar el seu patiment.

A la nostra empresa disposem d’un laboratori d’anàlisis clíniques per a gossos, gats i altres animals. Si la teva mascota necessita una anàlisi de sang, no dubtis a visitar-nos, oferim un servei personalitzat i al millor preu.

Radiografia a clínica veterinaria sant celoni

Importància d'un laboratori veterinari

La cura de la teva mascota no és una cosa senzilla, has de comptar amb una clínica veterinària que ofereixi el millor servei, que hi hagi una relació qualitat-preu. Una consulta veterinària va molt més enllà de la revisió del metge, també inclou molt coneixement i tècnica com els aplicats en una anàlisi clínic.

Nosaltres comptem amb un excel·lent laboratori per dur a terme analítiques veterinàries, un element essencial per conèixer de quina pateix la teva mascota, analitzem mostres de sang, orina, femta, pèl, pell i fins i tot teixits de biòpsia, perquè els veterinaris facin un diagnòstic més precís i minuciosos.

Tenir a disposició el nostre laboratori veterinari és un gran avantatge, ja que et garantim un millor servei en salut, que millorarà la qualitat de vida de la teva mascota, una ràpida recuperació en cas de malaltia i li allarguem la vida.

Un laboratori d'anàlisi veterinari complet

El nostre laboratori d’anàlisi veterinari és un dels més complets de la ciutat, hem incorporat les més avançades tecnologies, amb equips d’última generació, per proporcionar resultats immediats que seran claus en la prevenció, diagnòstic i tractament especialitzat.

Veiem els serveis que oferim a la Clínica Veterinària Sant Celoni en matèria d’anàlisi de laboratori per garantir una qualitat de vida saludable de la teva mascota, subministrar tractaments en cas d’alguna malaltia o allargar la vida del teu estimat animal.

Estudis analítics específics

En el nostre modern laboratori realitzem estudis analítics especialitzats i personalitzats per a la teva mascota, des hematologia completa, bioquímica, hormones, orina, reproducció, microbiologia, al·lèrgies fins tòxics.

Perfils analítics per conèixer la salut de la teva mascota

En el nostre laboratori clínic realitzem perfils analítics per conèixer l'estat de salut de la teva mascota, són paquets d'anàlisis clíniques com els perfils bàsics, perfils de coagulació, gastrointestinal, femta, hepàtic, hormonal, neurològic-compulsiu, renal, pre-quirúrgic, entre altres.

Banc de sang per a la teva mascota

Som dels pocs privilegiats a tenir un banc de sang canina per a casos d'emergència i evitar que la teva mascota pateixi alguna complicació per falta d'una transfusió.

Tipus d'anàlisi que realitzem a la nostra veterinària

Coneguem alguns dels d’anàlisi que realitzem a la nostra Clínica Veterinària Sant Celoni:

Diagnòstic del cuc de cor

Una altra malaltia perillosa per a la teva mascota i que es detecta amb un examen de laboratori és la malaltia de cuc al cor, aquest paràsit anomenat filaria s'allotja en el múscul cardíac o en els vasos dels pulmons. La malaltia de l'cuc de el cor es transmet també per la picada d'un mosquit i és vital que es descobreixi a temps ja que és un patiment molt perillós.

Diagnòstic la malaltia de l'mosquit

Amb una anàlisi clínica també es detecta la malaltia del mosquit o com es coneix científicament la leishmània, que és un patiment transmès per la picada d'un mosquit flebòtom, que és molt freqüent en algunes zones de país i pot causar danys greus a la salut de la teva mascota. Aquesta malaltia del mosquit afecta els ronyons, pell, fetge, articulacions, sistema immunitari, entre altres òrgans importants.

Hematologia

L'hematologia és una de les anàlisis que el veterinari sol·licita per a un pacient malalt, ja que subministra informació valuosa de l'estat de salut de la teva mascota. Informa sobre els glòbuls vermells per detectar qualsevol tipus d'anèmia. D'altra banda, també analitza els glòbuls blancs que mesuren les defenses de el cos i el nivell de les plaquetes, important per coagulació.

Bioquímica

La bioquímica els permet als nostres metges veterinaris conèixer com estan funcionant els òrgans de l'animal. Essencial per detectar alguna anomalia.

Urianàlisi

El urianàlisi estudia les característiques fisicoquímiques de l'orina, per descobrir possibles particularitats en els ronyons i bufeta.

Anàlisi d'excrements

L'anàlisi de femta també és molt important, perquè els animals solen tenir paràsits i aquest examen fàcilment els identifica, el metge recetarábproductos antiparasitaris específics.

Avantatges dels exàmens de laboratori en animals

A continuació anomenarem alguns dels avantatges dels exàmens de laboratori per a les teves mascotes. A la Clínica Veterinària Sant Celoni sabem els beneficis que porten per al teu animal, per això oferim preus justos perquè puguis efectuar totes les anàlisis que necessitis.

  • L’avantatge més important és que ajuden a identificar un gran conjunt de malalties que poden ser difícils de descobrir o que estan en desenvolupament.
  • El metge veterinari realitza un primer diagnòstic, i les anàlisis ajuden a ratificar aquesta qualificació inicial.
  • Permeten que els professionals veterinaris estableixin un tractament segur i efectiu.
  • Afavoreixen a monitorar el desenvolupament de la malaltia per evitar complicacions.
complementos y comida clinica veterniaria sant celoni

Laboratori analítiques veterinària amb resultats immediats

A la Clínica Veterinària Sant Celoni tenim un laboratori d’anàlisi veterinari amb els equips més avançats en tecnologia, que proporcionen els resultats de manera immediata. No hauràs d’esperar llargues hores o dies per conèixer com està el teu animal, els metges veterinaris realitzaran un diagnòstic i et proposaran el millor tractament mèdic.

Estem a la teva disposició per realitzar les analítiques pertinents que necessiti la teva mascota. El nostre equip està preparat per afrontar qualsevol emergència i donar un pronòstic concret i decisiu per a la salut de la teva mascota.